Wie ben ik?

JILL CHILD

Freelance English Language Trainer

EDUCATION

Open University UK

SKILLS & EXPERTISE

  • Coaching
  • Technical English
  • Sales English
  • Presentations in English
  • Email English
  • English on the telephone
  • English in meetings
  • Report writing in English

Achtergrond en ervaring

Ik ben een native speaker van het Engels, en ik ben geboren in Londen. Voor ik meer dan twintig jaar geleden naar Roermond verhuisde, heb ik in verschillende delen van het Verenigd Koninkrijk gewoond. Hoewel de verhuizing destijds aanvankelijk tijdelijk zou zijn, vonden mijn man en ik de gemoedelijke Nederlandse levensstijl zo aangenaam, dat we niet meer teruggekeerd zijn naar Groot-Brittannië. We kozen ervoor om onze twee kinderen in Nederland op te laten groeien.

In Groot-Brittannië werkte ik eerst als persoonlijke assistent bij verschillende bedrijven in de private sector. Daarna belandde ik in het onderwijs op een school voor voortgezet onderwijs waar ik kantoorvaardigheden en bedrijfsbeheer doceerde aan jong volwassenen. Toen ik naar Nederland verhuisde, heb ik eerst enkele jaren de taal geleerd en vrijwilligerswerk gedaan in de tijd dat mijn kinderen nog jong waren. Vervolgens ben ik weer gaan werken bij een privé taleninstituut waar ik Engelse taalcursussen gaf aan Nederlandse mensen uit het bedrijfsleven. Ik ben daar meer dan tien jaar in dienst geweest.

Door de jaren heen heb ik Engelse les gegeven aan mensen van alle leeftijden en op alle niveaus. Ik beleef veel plezier aan het aanpassen van het lesmateriaal aan de leerstijlen en behoeften van verschillende cursisten om zo tot de meest effectieve leermethode te komen. Het geeft me ook veel vreugde om cursisten zich te zien ontwikkelen.

Diploma’s

Ik heb een B.A. (Hons) behaald aan de Britse Open Universiteit waar ik Economie en Linguïstiek heb gestudeerd, beide vakgebieden die mijn interesse hadden. Deze vakken zijn van onschatbare waarde gebleken tijdens het geven van cursussen Engels voor het bedrijfsleven. Door mijn economische kennis begrijp ik de zakelijke aspecten snel, terwijl linguïstiek me handvaten aanreikt waarmee ik specifieke taalproblemen kan analyseren en waar nodig hulp kan bieden.

Verder heb ik een diploma in Engelse taalstudies.

Nieuws

Over jill child

I have done a personal training Cambridge Business Benchmark English with Jill and it has been really helpful.

Contact

Wilhelminalaan 58 6042 EP Roermond
T+31 (0) 615053316 Einfo@jillchild.nl