Werkwijze

In de praktijk is de vorm van de lessen een combinatie van vergroting van de woordenschat, behandeling van lastige grammaticale aspecten en spreekvaardigheid ter verbetering van de gesproken communicatieve vaardigheden.

 • Vrijblijvend
  Plan + Offerte
  Periodieke
  evaluatie
 • Intake gesprek

  Er wordt voor mij een afspraak gemaakt om naar het bedrijf toe te komen om met u de specifieke vereisten te bespreken ten aanzien van Engelse taaltraining. Er wordt een behoefteanalyse gedaan, en er worden doelen gesteld. Dit is kosteloos en verplicht u tot niets.

  Ik voer binnen het bedrijf intakes uit met toekomstige cursisten om hun niveau van het Engels vast te stellen (Gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen), maar ook om hun wensen in kaart te brengen wat betreft het Engels. Het kan dan gaan om schrijven, spreken aan de telefoon, onderhandelen met klanten/leveranciers enz. 

 • Taaltraining

  Aan de hand van de resultaten van de intakes en de behoefteanalyse worden cursisten in groepen ingedeeld. Vervolgens wordt er een cursusprogramma opgesteld dat naar u toegestuurd wordt.

  De lessen vinden plaats binnen het bedrijf (gewoonlijk één keer per week, maar vaker kan ook) Ook is er nog de mogelijkheid om de lessen te combineren met e-learning (gecombineerd leren), waarbij huiswerkopdrachten online worden uitgevoerd.

 • Evaluatie

  Tegen het einde van de cursus ontvangt u een evaluatie van de geboekte vooruitgang en de door de cursisten behaalde niveaus, samen met een aanbeveling voor nascholing, mocht dit noodzakelijk zijn.

  Verdere ondersteuning: na afloop van de cursus is het, indien gewenst, ook mogelijk om e-coaching te ontvangen door middel van e-mails.

Vraag nu een vrijblijvend intake gesprek aan

Nieuws

Over jill child

I have done a personal training Cambridge Business Benchmark English with Jill and it has been really helpful.

Contact

Wilhelminalaan 58 6042 EP Roermond
T+31 (0) 615053316 Einfo@jillchild.nl